Aktiviti Bangang SGH?

Assalamualaikum...Apa kabar pakcik dan makcik semua?Aku harap semua sihat zahir dan batin macam aku..Kepada yang masih berhutang puasa wajib,cepat-cepatlah habiskan ye..Tapi sebelum tu,habiskan dulu hutang solat korang yang tertinggal ok..Tak dinilai amalan lain kalau solat wajib korang failkan diri untuk mendirikannya..Kalau fail paper BM,boleh ambik paper Julai..kalau fail juga,menyesal tak selepas tu sebab tak study rajin-rajin?inikan pula kalau fail solat..

Ok..nikmatilah gambar-gambar dekat bawah dengan senyuman manis korang depan laptop mahupun PC korang...


Ini baru satu...
Main bola mana boleh kasar-kasar......(Ceh cover)

Bab ni yang aku paling tak tahan..Dah tak ada aktiviti lain ke nak buat?Bagi aku aktiviti ni macam bodoh je..Apa faedahnya buat contest tu?Tengok,calon hendaklah individu yang berumur 35 tahun ke atas.Dey..Dah tua bangka pun masih nak main mainan budak-budak ke?macam kecil-kecil dulu,main pondok-pondok dan kahwin-kahwin..make up guna becak dan daun ubi..Buat inai guna daun keembung..

Bayangkan isteri@awek kesayangan korang yang di make over tu..(Awek umur 35 tahun ke atas?Pergh!)Dipakaikan make up tebal,blusher sikit bagi pipi tu nampak merah,cover parut guna bedak...Lepas tu pakai baju kebaya ketat supaya nampak muda dan membonjol 2 bahagian tu...Selagi hakim tak terliur,model tak akan menang...Kepada suami yang isteri dia kami terliur sehingga membayangkan aksi panas bersama si isteri di atas katil mahupun bawah meja makan,kami minta maaf...tahniah..Kedayusan anda agak terserlah..

Kalau join aktiviti ni kira boleh sumbat dalam SKT lah ye..Fuh!Aktifnya korang...Boleh dapat markah 98% ni..next tahun boleh naik pangkat..Nilah kualiti mereka...Masing-masing boleh fikir..Buatlah pertandingan catur ke,silat ke,taekwondo ke,...Tak pun buat contest siapa paling cepat siapkan kiub Rubik...Barulah ada faedah..barulah semangat kami (aku seorang je kot) nak join..Apa-apa pun,buatlah..korang lebih banyak power daripada aku yang budak baru ni..sekian... 
Post a Comment