Rahsia Artis Bersusuk Terbongkar

Assalamualaikum..Salam hujung minggu bersama orang tersayang buat korang yang mengikuti perkembangan blog ini.Terimakasih sebab sudi mengkomen dan memfollow blog picisan ini.Jangan risau,setiap pengkomen akan aku follow dan komenkan kembali di blognya.

Hari Jumaat yang lepas,aku dan beberapa orang rakan sekerja yang lain telah membuat pemeriksaan X-Ray terhadap seorang makcik yang juga merupakan penduduk tempatan tempat aku ini yang juga merupakan seorang yang dalam IC nya beragama islam.Dalam pemeriksaan X-Ray tersebut,terbongkarlah rahsia makcik itu apabila kami menemui beberapa tanda radioopak pada filem X-Ray.Radioopak ni senang cerita,objek yang kelihatan putih pada filem x-ray.

Tengok gambar kat bawah,kalau tak jelas,boleh klik dan zoom.Bintik-bintik putih tu merupakan susuk yang telah ditanam di sekitar bahagian dadanya.Tompok putih macam kapas tu pula,sel-sel kanser yang telah merebak.



Inilah akibatnya apabila menggunakan sesuatu benda yang Allah larang demi kecantikan diri.Allah beri dia sedikit pengajaran dengan menimpakan sakit kanser paru-paru pada makcik ini.Ini bukanlah kali pertama kami menemui penggunaan susuk oleh para pesakit yang datang membuat pemeriksaan X-Ray.Apa yang penting yang nak aku tekankan ialah,Allah melaknat setiap manusia yang berusaha untuk mengubah ciptaanNya atau menghina apa yang dicipta.Nak dalil,search dekat al quran,kitab hadis,tanya pakar malah taip sahaja dekat google search untuk rujukan pantas.

Mengubah ciptaan Allah ni termasuklah mencabut bulu kening untuk kelihatan cantik,mewarnakan rambut,membesarkan buah dada dengan Botox,mengubahsuai alat sulit dan banyak lagi.Perbuatan seperti itu menunjukkan seseorang itu tidak redha akan apa yang Allah berikan padanya dan jangan hairan jika Allah murka dan menimpakan pelbagai penyakit pada kita.Semua itu adalah tanda Allah sayang pada kita dan Allah nak kita sedar akan kesilapan kita sebelum azab yang lebih keras kita terima apabila sudah mati nanti.Berlindung kita dengan allah daripada perkara tersebut.Sekian..Muhasabah pagi penyeri diri..

P/S:Artis dan sapa-sapa sahaja,insaflah dalam penggunaan susuk ini sebelum Allah timpakan azab  pada anda semua.Err...pengidap kanser paru-paru yang disebabkan merokok pun selalu juga datang tempat kerja aku..Nak buat macam mana,degil nak merokok,itulah padahnya..Maaf,aku cakap untuk kebaikan bersama.Sekian sekali lagi.



 Tulang patah dan terpaksa disambung dengan besi untuk mengelakkan kepatahan yang lebih teruk..Memandu dalam keadaan mabuk punya pasal..Hm...

Post a Comment