Kod Rahsia Sony Ericsson


Assalamualaikum..Salam hujung minggu..salam nanti mati nak masuk mana?

Kali ni aku nak kongsi tips membeli handphone sony ericcson..Beberapa perkara yang korang perlu periksa semasa membelek-belek henfon tu..Kadang-kadang kita cuma nak tahu henfon tu dapat menyokong khidmat 3g,mms,game yang best,speaker yang bagus tapi kita lupa untuk memeriksa sama ada mikrofon henfon yang kita nak beli tu bagus ke tak…kita lupa nak periksa lubang charger tu elok ke tak..kita lupa nak check slot memori kad tu masih berfungsi ke tak..Pernah tak kita try buat panggilan keluar semasa membelek-belek telefon tu?Jarang sekali kanAda satu kod mudah untuk memeriksa
keseluruhan perfomans henfon tu..

Dail B*AA*A* pastu akan keluar beberapa pilihan..korang explore lah sendiri dekat service test sebab segalanya yang sepatutnya diperiksa telah disenaraikan siap-siap..

Sekian,jangan memalu bertanya kalau tak faham ye..Err..tu jelah yang aku tahu pasal sony ericcson sebab aku lebih berminat dengan Nokia..Sekian sekali lagi…Matahari dah tinggi..Sekarang pun dah jam 12 suku tengahari,jom mandi
burung!

Post a Comment